jueves, 25 de agosto de 2011

I miss U.S.A.

Un viatge de 15 dies per l'oest dels Estats Units se m'ha fet curt, en 15 dies he vist molt. Allà tot és diferent, molt gran. He estat passat d'estar al mig del desert a la alta muntanya, de calor a fred en hores; he visitat parcs nacionals i grans ciutats. He estat a L.A., Phoenix, el Grand Canyon, Lake Powell, Las Vegas, Mammoth Lakes, San Francisco, Monterrey i Santa Bárbara. Un viatge per no oblidar.

El Gran Cañón si a les fotos ja sembla impresionant... en directe és espectacular! Volar amb avioneta i veure'l des de l'aire no es pot explicar amb paraules. Per alguna cosa és considerat la tercera meravella natural del món. Impresionant de veritat.

El Monument Valley amb el seu color tronja, preciós i gegant com tot. El típic paissatge de cine de l'oest.

Las Vegas, la ciutat que mai dorm. Genial, de veritat. Pots passar d'un país a l'altre del món sense moure't de la ciutat, tot i que la ciutat és immensa. Tots els hotels amb els seus casinos, centres comercials gegants.... Espectacles impresionants com les fonts de l'Hotel Bellagio. Una ciutat on tot el que t'imaginis hi és. De les ciutats visitades puc dir que és la meva preferida. Viva Las Vegas!

San Francisco amb el seu Cable Car pujant i baixant pels carrers. El pont Golden Gate vist en directe és immens, passar per San Francisco i no creuar-lo caminant és un pecat, és preciós! I la famosa presó d'Alcatraz, la illeta en mig del mar...

Los Angeles, una ciutat immensa. Hollywood amb el passeig de la fama; Beverly Hills amb les cases dels famosos i les botigues de Rodeo Drive. La platja de Santa Monica amb la noria i les platges amb la gent fent surf, l'escenari de tantes pel.lícules! Universal Estudios també és una passada.

També em va agradar poder passejar pel desert del Mohabi amb els cactus de dotze metres, el poblet de Mammoth Lakes a dalt de la muntanya amb neu i les seves pistes d'esquí, el parc de Yosemite i el Bryce Canyon...

De veritat que aquests 15 dies han estat ben aprofitats. El millor viatge que he fet fins ara!

No hay comentarios:

Publicar un comentario